Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To Ototo...


Fortsättning följer karisma

Öns bästa lådbilsförare,
är också animeprofessor,
expert på hajar,
gatsmart på att snickra,
och dessutom själv sensei åt en shinobi.
Men när han gick i skolan gick det sisådär,
för där skedde inlärning via text,
och ofta innan de hann fram,
så hade limmet hunnit släppa...
Vad som dock inte kom till skolans kännedom var,
att när han såg på rörliga bilder,
fastnade det jättemassor i hyperdetalj...
När det väl ringde ut för dagen,
brukade bland annat,
han och en annan kråka ansa äppelträd med en fotboll,
utföra olika experiment i hur en kan blåfärga skinn,
och hur länge det går att flytta på figurer med knappar och en styrspak.
Nu är han nånstans där kardborreband inte finns på skor,
som inte ens vill vara med på att plaska i pölar,
ah, och det kommer tjatiga papper i brevlådan,
men ändå så steppar han upp sin fortsättning följer karisma,
som dom där avsnitten runt halv 2 på torsdagar.




Fri vers av nånja
Läst 444 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-01 15:22



Bookmark and Share


  Popangelov VIP
Honom hade jag velat träffa.
2014-10-04

  Nanna X
påminner på något märkligt vis om den fantasyroman jag just läst ut, Främlingen av pseudonymen Max Frei.
2014-10-01

  i af apa
alltså jag tror jag vet nu
vad ansa äppelträd med en fotboll
är...

svaret på en långvarig
gåta...
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

nånja