Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till allas förskräckelse


Väckelse




Bara så du vet, ikväll tänker jag gå


på möte



-det gör du väl alltid.

Ja, men ikväll kommer Hon att tala

- vem Hon?

Hon, som bär


Sanningen



i sitt sköte






Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-02 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP