Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MTN PRGS

 


slindret


det trasiga i dig


töcknet


hur det omsluter dina dagar


förlåter dina nätter





följsamt in i havet


silket


flintret


delarna du valde bort


oss





horisonten avtar


vidrör handen


flimrar


undan





du är du


 


 


 


 


 


 


 




Fri vers (Fri form) av Billy Andersson
Läst 566 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-02 12:58



Bookmark and Share


    SistaOrdet
Återkommer hela tiden för att läsa denna. Det är som ett glas vin i lyrik form. Älskar den
2015-07-06

    ej medlem längre
ovanligt att se så fina neologismer! varsamt vacker känsla i min läsning.
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Billy Andersson