Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till min disk

Där ligger du och stinker
I vaskens slemmiga vrå
Jag bligar på dig med mitt öga
Då och då

För var dag som går
Antar du form av egen organism
I mig gror stadigt
Bitter antagonism
Gentemot dig och din snuskiga karaktär
Du tränger dig på och stressar
I min icke-görandes-sfär




Fri vers (Fri form) av maria kide
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-02 13:21



Bookmark and Share


  i af apa
alltså

istället för
ett lik

men ganska
lik...
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide