Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego-logiskt



Du kanske vill läsa vad jag skrivit, Britt

Va? Har hon gjort kejsarsnitt?

Ska jag läsa för dig, Britt?

Nej, jag tycker du passar bättre i vitt

Den här dikten har jag skrivit till dig, Britt

Om fisken är klar? jag tar en titt

Den här är jag stolt över, Britt

"Du och dina jävla dikter, du tänker bara på ditt"




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-02 18:31



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
:)... ligger en viss sanning i Britts hårda ord (du och dina jävla dikter...)
2014-10-02

  Li-Lo
ler, lite snett, lite ... medlidsamt
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP