Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idisslande ko

Likt idisslande ko
i grönsprängd hage
liggandes på mage
och funderar må ni tro

Tuggar om och om igen
med blicken fäst borta
tänker att liv är för korta
och vad händer sen

Likt idisslande ko
i grönsprängd hage
liggandes på mage
och funderar må ni tro

Men konstaterar torrt
att livet ändå är bra
det enda vi ha
och kanske lagom kort?






Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-02 20:06



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Bara det räcker från vaggan till graven,
Och att det lite äventyr ändå gav sen
Inte behövde det bli på alla sju haven
Målet är okänt, vägen ger skoskaven
Varje mil är ett hack i vandringsstaven
(Konstigt att den inte gått av än)
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter