Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att göra saker för någon man egentligen inte vill.


Motbjudande inbjudan

Som du vet;

Har jag sagt upp mig.

Från allt ansvar angående:

Dina fantasier.

Jag har egna.

Och det är nu din tur.

Att låta dem uppfyllas.

Precis så som du,

motbjudande.

Uppfyllt mig.




Fri vers (Fri form) av KaosFlickan
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-02 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KaosFlickan
KaosFlickan