Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flykt

låter luften och
träden och
doften och
mossan
skölja mig ren från
blickar
tankar
prat och
stenarna vet allt




Fri vers (Fri form) av Fjäderlös
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-03 07:42



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fin naturlyrik där sinnet får ro.
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderlös
Fjäderlös