Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets olika villkor

"The days of wine and roses"

heter en gammal fin melodi

För många kan livet vara så

Men det kan ta slut en vacker dag

För andra är livets dagar

"The days of water and thistles"

och de tar aldrig slut




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-03 13:37



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Svängig dikt med eftertanke!

2014-10-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerat och förmedlat!
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP