Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obotlig lycka

Obotlig lycka är som en klyscha.
Det är som att sväva på moln,
som att se kalle anka på julafton

Det är känslan i en dramakomedi
när tjejen och killen alltid blir ihop
i slutet oavsett hur mycket de avskyr
åsynen av varandra.

Det är som det sägs,
den som väntar på något gott
väntar aldrig för länge

Idag är jag en klyscha
Och det är ok.




Fri vers (Fri form) av chirp
Läst 431 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-03 17:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är helt okej, må du för alltid vara den klyschan
2015-04-25
  > Nästa text
< Föregående

chirp
chirp