Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vågar man krossa ett hjärta?

Jag är vek.. .

Jag kan inte ta upp det, säga att nu är det nog, det är inte vi längre, krossa ditt hjärta.

Du låter så glad när vi pratar, jag finner inte modet till att göra dig ledsen.. Vi är långt från varandra, hade varit så mycket lättare om du känt det på dig, bättre om vi hade kunnat ses när jag säger det, det är nu inte ett alternativ.

Hade varit så mycket lättare att göra det i text, jag har aldrig varit mycket för telefon.. Men det sägs ju att det är så fel, trots att det vore mer rätt för mig (och troligen dig med).

Tänk om någon kunde hjälpa mig, hjälpa mig finna mod att göra det som nu egentligen är klart på alla sätt utom det viktigaste, att vi båda vet..

Hur klarar man att krossa någon egentligen?
Hur.
Gör.
Man.
Slut?...




Fri vers av Johnny D
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-03 19:27



Bookmark and Share


  Minkki VIP
som man bryter en servett, med stor känsla för materialet och pressvecken - vackert.. hoppsan, det var ingen litterär kommentar. Bra där! det betyder att du skriver så läsaren blir engagerad i texten :)
2014-12-09

  cilax VIP
bra känsla här
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Johnny D
Johnny D