Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nånting längesen

det är längesen
kärlek och det där
det är längesen
sånt som
sova med någon
en hel natt
det är längesen
plockade hallon
och kokade sylt tillsammans

nu fri friare friast

nu ensam

allt möjligt och
omöjligt












Fri vers av Louise Sparring
Läst 444 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-06 19:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra!
2014-10-07

  Rochester
Gillar kompressionen i denna, du lämnar mer outsagt än oftast annars, men ända långt ifrån kryptisk, och det är inte så lätt att åstadkomma.
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring