Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Coop






Det ändrar färg och blir mörkare. Nu är du ännu äldre. Ännu ett år har passerat. Det finns ett slut då man låser och drar för. Jag gick bland en massa gamla gubbar tidigt om morronen på Coop. De var dubbelt så gamla som mej. De gick var och en med sin kundvagn och jag kunde se mej själv gå så där en dag. När jag gick bakom dom, som om jag följde dom på en väg som är utstakad och klar. Att jag glömde bort vad det var jag skulle handla. Hela vägen hem såg jag färgerna som sprakade om träden hur hela solen sprack upp mellan molnen och jag började att springa ner mot den stranden en sista gång innan mörkret.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-08 10:45



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Dagens tips FÖLJ KUNDVAGNARNA :) - Spring sedan ner mot stranden och invänta MÖRKRET ! :-)

Jo jag Gillar texten !!!
2017-10-08

  Nanna X
Om dom är dubbelt så gamla så är du ju ännu ung ; )
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg