Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dom säger att det är den lägsta formen av...


Zen då?

Är som en gammal vinflaska, superkorkad,
eller kanske mer som vinden, alltid blåst,
för när jag sluta vina var jag alltid borta,
över hur jag alltid skjuter upp saker men aldrig kommer ti skott...
Så vad är vitsen?
Det garvade i hela skinnet,
sa hörru försök spara lite gravallvar tills du ligger i det...




Fri vers av nånja
Läst 396 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-03 21:33



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa vem är inte superkorkad? Här är en till.
2016-11-13

  Connie
Den är så bra, älskar metaforerna!
2014-10-22

  Nanna X
omvandla dig till en champagneflaska i stället? då kan du skjuta salut och slå korken i taket.
2014-10-04

  i af apa
" hörru försök spara lite gravallvar tills du ligger i det..." den meningen ska jag banne mig spara...!

tack! teXten gör en gla´på nåt Vis...
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

nånja