Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till, Var..O guldkanter som inte plurrar i kungsvatten...


Oplockade fotosynteser

Förbi formklippt buxbom,
till vildbuskage,
vill inte florister nåt,
blott stå och titta på oplockade fotosynteser va...
Att få se dom som bara haft en promenad i parken,
Jurassic!
vara nåt annat på spåren än hjärnsubstans,
är då jag känner såna där känslor från våren,
som allra mest vargavinternatt.




Fri vers av nånja
Läst 449 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-03 21:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker också om titeln. Den lyfter helheten. Jaa snart är vi i vargavintern.
2016-10-30

  svernbygrabben VIP
du är något på spåren!

2015-04-11

  menspoeten
Du är så fantastisk!
2015-03-03

    ej medlem längre
Galet men bra!!!!
2014-10-05

  Nanna X
en underbar rubrik
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

nånja