Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu

Just nu vill jag leva
På mitt sätt

Bara jag som blir glad
Om jag uppfyller mina mål

Jag vill inte att andra
Andra ska tycka att mina val är dåliga
Det är inte deras mål
Varför bry sig?

Visst dom kan väl bry sig
Men inte vara allmänt spydiga
Man får bara negativ energi
Och då slutar man tro på sig själv

Jag kan själv vara spydig

Men jag tror
Att det negativa
Eller det positiva
Blir större eller mindre
Beroende på vad man väljer
Väljer att sprida runt sig

Its all coming back to you
Vissa saker iallafall
Vad skulle du vilja få tillbaka
Om du fick bestämma
Och det kan du
Ditt val
Ditt mål




Fri vers av typså
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-04 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

typså