Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet

Jag vet
Jag vill ha
Dig
Eller någon annan
Bara någon
Spelar ingen roll
Bara jag gillar dig
Du ska helst ha långt hår
Typ till axlarna
Men det beror på
Jag hoppas jag hittar dig
Och det snart
Men jag vet att jag måste vara redo
Och det vet jag inte än
Och hur kan man veta
Innan man har provat
Det är både läskigt och härligt
Jag drömmer ju om det
Nej inte just det
Pervo
Utan något annat
Något varmare
Jag vill
Jag vill verkligen
Kan inte någon bara säga till
Eller visa
Ett tecken på samma sak
Det är inte lätt
Inte för någon
Men verkligen inte för mig
Det känns overkligt
Som att det aldrig kommer att hända
Men allt ör möljligt
Det fortsätter jag att intala mig
Jag har hopp
Om andra kan
Så kan jag
Det vet jag




Fri vers av typså
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-04 02:46



Bookmark and Share


  Li-Lo
Igen, ambivalens. Kul och samtidigt sorglig.
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

typså