Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort sikt(igt)


Natten bjöd på dålig sömn och lakanen vittnade om snabba kast och oro
En dimma tjock som mjölk hade rullat in över Malmös kustlinje och fyllt staden under de mörka timmarna

Jag bytte glugg på kameran och packade väskan för en tur till havet




Fri vers (Fri form) av maria kide
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-04 07:57



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar tonen
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide