Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du haft ett gott liv?

I ett blandat sällskap får jag plötsligt frågan:

"Har du haft ett gott liv?"

Vad svarar man på en så komplex fråga?

Och hur man man ställa en så komplex fråga?

Om något som är så komplext som livet?

 

Vilket liv jag har haft; det är ju en fråga

jag själv brottas med varje dag.

Livet är  ingen snitslad bana!




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-04 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP