Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tassar

Ögonblick som är en evighet, närvaro, närvaro, ser ljuset från gräset och regnet, det är kärlek, allt är kärlek.

Inget är förlorat, allt finns för alltid kvar. Jag tar med mig hästars doft, mjuka pälsar, dagg i mossa, regnbågar över kalhygge. Blåbärens sötma.

Lycklig hunds blåbärsmun, fiskar som spritter i åar, min älskades mjuka hud mellan hals och kind.

Hav så blå, så blå, med underliga djur, mjuka ljud av tassar mot grus, tassar, tassar. Tassar.

Tassar som doftar som hasselnötter.




Fri vers (Fri form) av Rabarbersmak
Läst 242 gånger
Publicerad 2014-10-04 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rabarbersmak
Rabarbersmak