Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte äre lönt te å heja på`n Sten, men kanske borde man nicka åt`n sÖrjan?


Gamm-släkta

Å
regne föll på stenarna
Å
stensoppan utveckla talanger
men
stenen ligger fortfarande still
?

De ä nå lurt!




Fri vers av vildvin
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-04 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin