Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dovt

Nu följer djup,
under ponton,
bultar, bolster,
gurglar purpur ur skottspole,
slår emot som gummihammare.
Puls om puls,
ur didgeridoo,
subtropiskt ljudbloss,
kom öken,
öken kom regnskog.




Fri vers av nånja
Läst 467 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-10-04 21:19



Bookmark and Share


  Anya VIP
Gillar din fantasirikedom...
2016-10-12

    Silverbjer
Häftiga ordval. Dova toner i djupet av texten, trots hammaren!

2014-12-19

  Nanna X
starka undertoner
2014-10-05

  i af apa
hey, gillar...!
& titeln samspelar fint
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

nånja