Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stock i strömmen

Likt en friflytande stock

följer strömmen

reser jag genom livet

snurrar bara till lite

då och då




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-04 22:03



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
Det är livsnödvändigt att snurra till ibland. Mycket fin liknelse.
2014-10-04

  Solitaire VIP
Intressant
situation
Kräver
meditation
För
Ytterligare
Recension
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter