Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtan

Susann, Susann

vad tror du jag har sagt

vad har jag gjort

när  du bara försvann




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-04 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP