Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt, vackra ord, eller bara menlösa meningar... Vackra formuleringar, ordlekar och färgade fraser..?


Kärlek och Tvåsamhet...

Min längtan ska finna sin hemvist hos dig,
i mellanrummet, mellan oss.
Ekande av längtan, slutligen finna hem.
Min själ söker något, någon…
Jag ska finna vägen in i ditt hjärta,
och bygga ett bo. Ett näste.
Föreningspunkten, vår tvåsamhet, och lidelsen.
Kyss mina läppar, så att de smälter,
och blir ett med dina.

Väl Mött / Janne




Fri vers (Prosapoesi) av JanneArthur
Läst 584 gånger
Publicerad 2014-10-04 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneArthur
JanneArthur