Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kortfilmsbiografen

Nackkotor,
förs ner i displayer,
det verkar mest vara plattformar,
som betalar lösensummor.
Men där uppe,
dyker karaktärer upp,
lite här och var,
som väckarklockor,
för nyfikenhet,
det börjar visas kortfilmer.




Fri vers av nånja
Läst 531 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-10-05 00:18



Bookmark and Share


    Lars Gullberg

Åh den här tycker jag så mycket om
2016-12-31

    Lars Gullberg
åh !

de här e fan bra

fan va bra du skriver

bland de bästa ja läst här
2016-11-11

  Inkarasilas
Ja, tittar upp då och då från flimret och ser små snuttar av liv. Misstänker att vi alla kommer att lida av gamnacke snart. Rysansvärt fint i bara några få.
2016-03-15

    J. Herward
Gillar morbiditeten. En klinisk vers.
2014-10-23

  Anya VIP
Gillar dina smått surrealistiska ord. Skapar bilder hos mig. Fortsätt!
2014-10-06

  i af apa
man får bänka sig för visningen...
2014-10-05
  > Nästa text
< Föregående

nånja