Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har återkommit till min dröm, för stunden Framtiden får utvisa om den verkligt blir sann


Att tala med händerna

Varje dag så för jag livliga konversationer

 

Jag samtalar och viskar
eller debatterar och pratar
både berättar och argumenterar 

 

Med händerna som mitt verktyg

 

Jag målar upp stora landskap eller rum

 

Visar hur katten sov i knäet
hur det kändes att promenera i skogen
eller hur det går till när man bakar sötnebulla

 

Med händerna som mitt verktyg

 

Det finns en helt ny värld som få vet om

 

Med en annorlunda grammatik
med ord som inte går att hitta i svenskan
med ett kroppspråk som trumferar en skådespelares

 

Där man använder händerna för att tala

 

 

Teckenspråket




Fri vers (Fri form) av sockerspöket
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-05 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket