Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tre ungdomar rastar hunden Virre.Uppläst av mig.


En klar decembernatt

En vit himmel
Kölden har regnat ner och naturen gör avbrott
Decembermörkret sveper in
Stjärnorna och månen känns overkliga, som en förvrängd spegelbild
De lyser på snötäcket
Alldeles stilla
Till och med Dennis stannar upp och tittar
Någonstans inombords känns det som om någon kring alla dessa miljoner stjärnor tittar på oss, just nu
På tomten hos en äldre dam i en övergiven värld står tre ungdomar och tittar upp på en sällsynt snöfri kvällshimmel
En simpel vidröring kan bryta den vackra förtrollningen. Men inget. Ingen kommer




Fri vers av Tobias Haglund
Läst 442 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-05 11:34



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Denna text har jag läst förr men inte med en röst till. Snyggt men tänk på att läsaren inte ska läsa för fort/ kram
2014-10-20

    Dan Myrbeck
Bra att växla mellan korta
och långa meningar.
2014-10-13

  Daniel_78 VIP
Pendlar mellan det igenkännande och och eteriska. Du hoppar fram och tillbaka fint i dina texter tycker jag. Slutet på denna fångade mig speciellt och slöt in resten av texten i ljust stjärnklar decembernatts magi.
2014-10-09

    Marelia
Åh vad jag tycker om ditt sätt att skriva.
2014-10-09

  Ljusletaren
Ser och lever mig in i dina fina ord *bra* /kram
2014-10-07

  Angel of love
Grymt bra text.
2014-10-06

  Teresia Ridell
Vackert, som en julsaga !
2014-10-05

    AgnesKenshin
så där kan jag aldrig själv beskriva nåt .. tur att du finns då!
2014-10-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd vinterbild målar din penna.
2014-10-05

    nånja
:) :) :)
2014-10-05

  WyS VIP
Så små i det stora.Pulserande av liv och känslor.Magiskt och overkligt. Kosmiskt medvetande!
2014-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Haglund
Tobias Haglund