Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindarna leker

Vaknar i värken.
Ligger på magen.
Lär mig att tåla.
Smärtan och natten.
Möter min gryning.
Beslutsam och trött.
Tar mig i handen.
Ännu en dag.
Ler åt spegeln.
Blinkar och går.
"Du är seg".
Sa du.
Bland annat.
"Svår att böja".
Som du försökte.
Går sakta framåt.
Vet att du ser.
Ler så igen.
Vindarna leker.

















Fri vers av Lehva VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-10-05 21:16



Bookmark and Share


  Connie
Det ligger stor styrka i den här texten! Den ger verkligen inspiration att orka vidare! Tusen tack!
2014-10-08

    ej medlem längre

Mycket bra skriftat om detta ...
2014-10-07

    ej medlem längre
I dina ord känner jag att du kanske är böjd men aldrig bruten.
Så starkt skrivet och så bra.

2014-10-06

  Anya VIP
Att kliva upp fast det värker. Det är en otrolig styrka i orden... Texten känns som en våldtäkt ....smärtsam, brutal men diktarjagets vindar leker...det känns hoppfullt.
2014-10-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag bara älskar din text! För det kunde varit mig det handlar om. Så igenkänningsbar.
2014-10-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om att inte ge upp!
2014-10-06

  Ingrid Trolle
Bra beskrivning
av hur den på
grund av smärta
icke utsövde reser
sig och ler.
Väl diktat!
2014-10-05

  i af apa
bara så bra beskrivet-
vindarna leker kanske
läker dom även
ibland
man får hoppas...

2014-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP