Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
henne


glasklara ögon

han smekte hennes hår
och tog tag i henne
med pupiller stora
som tefat
skrattade hon.
utan förklaring
satte hon sig ned
oidentifierat flygande föremål
han log mot henne
hon ville men hon ville inte längre
han förstod inte hennes hysteri
och han förstod inte hennes våldsamma förskräckelse
"rör mig inte!" skrek hon.
men ännu ska du väl inte gå?




Fri vers (Fri form) av felicia savimäki
Läst 885 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-05 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

felicia savimäki
felicia savimäki