Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onormal moral


Konsten är till för att förvara
ackumulera
konservera

bevara

omfamna mig nu
jag kanske
inte finns kvar
så länge till

det är halt
det är smalt
Ska det som är heligast uttryckas oralt?
Vad betyder normalt?

Är det här nåt jag själv har valt?




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-05 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP