Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fond till texten-R.E.M


Losing my religion


Vi kommer alla förr eller senare att möta frågan

Om det är en dröm

Att Gud finns



Jag drömmer om Gud



Men inte den gud ni ber till måhända

Jag läser med fasa om de som tror sig tro

Som kallar sig Guds krigare



Islamiska Statens demoner kan jag bara avrätta
Lika lätt som ni blinkar!


Jag har inte tappat min religion
Min känsla för Gud
Och det vackra




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 552 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-10-05 22:24



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Det är svårt att inte tro
att alla de hemskheter
som nu sker världen
över skulle komma att leda
till något annat utplåning
2015-04-09

  agneta pichler
det finns tre onda ting den här hösten eller året för att vara korrekt

IS
SD intrång i riksdagen som talman
och till sist den hemska sjukdomen
EBOLA

jag är faktiskt lite rädd
för framtiden och dess utveclkling..
2014-10-08

  aol
Ja Gud är alltet
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt