Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har bara vaknat!


Dom säger att jag har förändrats

Jag säger

Jag har inte förändrats
Jag har bara vaknat upp i mitt högre jag

I mitt sanna syfte




Fri vers (Fri form) av Tittahiit
Läst 369 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-05 23:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, vi måste ibland dra lite lätt i tåtarna å förnya oss....
2014-10-11

    Dan Myrbeck
Bra!
2014-10-07

  Lars Hedlin
UNDERBART!
2014-10-06

  aol
En god förändring
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Tittahiit
Tittahiit