Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Densamma

Ett ekollon
faller hårt
i marken

är därefter
inte detsamma 

en tanke
faller platt
till jorden

höstlöv
tårar
frukt
ambitioner
änglar

flätar
en matta
av allt
som fallit

foten 
doppad
morgon
och afton

från samma 
brygga

vet
att floden
inte är
densamma

solen 
inte
densamma

Vintergatan 
inte
densamma

men...
asfaltsbacken
upp över kullen
där den svarta
grannkatten
vaktar 
sitt revir

är alltid
densamma

samma
brevlådor
gapar
tomma




Fri vers av Petter Wingren
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-06 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren