Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har mig i tvång

.




Du glittrade sådär på allvar
Stjärnfall i djupbrun kulör. Ögonvals
En önskan; hundra tusen i epilepsi


Önskar mig evigheten


Massivt, det vet jag
Å andra sidan har jag hört fåglar viska
att ingenting är omöjligt
och det är vackert
Jag vill ha det precis så;
Allvarlig extas

Jag tänker fånga det i glasburk. Åtdraget lock
Till och med så handlederna skruvar sig
Värktabletter och så vidare


För redan nu
I bensköra utrymmen
Står jag ensam
Dansar och faller
Handlöst mot parkett

Murarna reser sig snabbare än autobahn
Stentjock beläggning av slaggprodukter
Jag är inte färdig med offerrollen

Du får inte bli avklippt
Varken från, eller av mig

Moment tjugotvå
Upplaga två






Fri vers av rundgångbalansochgungning
Läst 343 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-06 22:57



Bookmark and Share


  Hampan
Det är så fruktansvärt vackert.
2014-11-28

    ej medlem längre

Murarna reser sig snabbare än autobahn
Stentjock beläggning av slaggprodukter
Jag är inte färdig med offerrollen

Snyggt. Och stark rad där; att inte vara färdig med offerrollen.
2014-10-24

    ej medlem längre
Värktabletter och så vidare
det med ögonvals
+
2014-10-15

  Glitr
Text som fångar och berör... Mitt emellan fascination och tvångstankar... Bra skrivet!
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

rundgångbalansochgungning
rundgångbalansochgungning