Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från avdomnad till levande liv

det kan vända på en femöring

svart, kallt, vidrig dag

till

ljus, varm, vacker dag




Fri vers (Modernistisk dikt) av Henrik Sjöberg
Läst 196 gånger
Publicerad 2014-10-07 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg