Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med facit i hand

Jag skulle rensa min garderob igår
Slänga en hel del
Lätta på trycket

En låda låg gömd längst in
När jag öppnade vällde brev ut
Från förr
Skrivna på fängelser och institutioner
Från kära vänner
Saknade vänner

Döda vänner

Det skrevs om kärlek och föräldraskap
Vänskap och nya livsvisioner
Ensamhet och döden i fängslande rutiner
Drömmar och tron på något bättre
Att tro på kraften i förändring

Tidsdokument i min garderob
Facit i min hand

Hur jävla fel allt kan gå




Fri vers av maria kide
Läst 316 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-07 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide