Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katastrofens efterdyning

Längs vulkanryggen
Mörka fåror
som minner
om ödeläggelse
Ett utbrott
Ett uppbrott
Där grönskar det nu




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-07 16:39



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Hoppfullt & vackert!
2014-12-18

  Maiah VIP
Fint diktat om att dödens spår ger nytt liv! Applåd en bokmärkning
2014-10-12

    prima donna
Hoppfull
2014-10-12

    ej medlem längre
Snyggt. Anar hoppet efter denna ödeläggelse...gillar det här.
2014-10-07

    Sefarge VIP
"Tiden läker alla sår"
eller "Ur lavans mineralrikedom
Blir det röda apelsiner"

Komprimerad Dikt
som kan dras ut
Till ett resårband
Av tankar.
Fin liten dikt.
Tack!
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP