Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotot är taget av mig, det är min dotter och hennes bästa vän


Jag saknar en vän

Jag saknar en vän
Någon att luta mig mot
Att vila hos
När allt känns tungt

Någon som bär mig
När jag inte längre
Har kraften att gå

Någon som lyfter upp
Och tar emot mig
Dom gånger jag faller

Jag saknar en Smekande hand
Som skänker tröst
En röst som lugnar
När jag behöver det som mest

Jag saknar den
Som står vid mig
I alla väder
Den som alltid finns
Och som jag kan finnas för

Jag saknar en vän..




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-10-08 15:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint och berörande. Tack
2020-11-05

  den nakna poeten
hej den här texten känns som du har tagit känslorna ur mitt liv och skrivit ut jag känner så starkt igen mej mycket mycket bra skrivet och formulerat vad skicklig du är ditt bläck är heligt för mitt hjärta träffade du rakt in i mitt djupaste varmaste platts Bravo !!!
2020-10-12

  TT
...berörs av denna ödmjukt längtande text...
2014-10-10

    ej medlem längre
Längtansfullt och skört, av mig kan du en kram.
Lite värme och närhet kanske den skänker dig?


2014-10-10

    ej medlem längre
Du finner vad du söker och du skall snart se att du vet vem som står dig närmast
2014-10-09

    ej medlem längre
Varmt och fint skrivet.
2014-10-09

  Teresia Ridell
Varmt, fint om den där längtan..
2014-10-09

    Birgersdotter VIP
Bra skrivet om längtan .Det finns någon där för dig ska du se-det hoppas jag.
2014-10-09

  Valter Örn VIP
Jag känner för dig.Om jag får ge dig ett råd så är det att gå med i någon verksamhet där man träffas kontinuerligt; kursverksamhet, idrotten, kyrkan, scouterna mm.
Jag vet att många får fina partners på det sättet.
2014-10-09

  Kulkub
Läste precis en annan text om samma innehåll, kan det vara höstens mörker som gör en extra känslig och man vill ha den där famnen och krypa in i?

Kram till dig med
2014-10-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om längtan och saknad!
2014-10-08

    ej medlem längre
jag tycker om denna!

en vädjan, men så rik
på innehåll å känsla!
Kram
2014-10-08

  Lars Hedlin
En vemodskänsla i denna......
2014-10-08

  Tobias Haglund
Vänskapens principer är vackra och du uttrycker dem väl!
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP