Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nimbus

Människor vill känna sig större; vill expandera utanför sin egen lekamen.

Ett sätt är att låna nimbus från kända varumärken och sätta på sig deras nimbus som en krona.

Man tar på sig kejsarens gamla avlagda kläder.

För man klär sig bara i glansen av varumärket; utan att fundera över om man trots allt ändå är naken.




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-08 20:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra Valter!
2014-10-09

  i af apa
så sant
som sagt...
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP