Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker och ting

Förr var jag något av en sakletare

Nu är jag mer av en ordletare

Fast jag letar ändå efter

saker och ting

som jag kan använda mig av

ibland mina ord




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-09 15:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det här var bra!
2014-10-09

    Bo Malte
fyndigt...
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP