Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

Det skall ej alls förlitas
att lyckan vill dig väl
Den ormen blott vill bitas
som slingrar runt min själ

Så skoningslöst försöken
i cirklar irrar kring
När dagen är en öken
är natten ingenting




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 505 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-10-09 18:40



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Wow! Jag dåndimpar så coolt, verkligen suveränt!
2015-01-27

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Du är rysligt bra på detta.
2014-10-29

    ej medlem längre
You are à master...
2014-10-11

  Schizooliza

Mästerligt må jag säga!!! Dansa en regndans då kanske...:)

2014-10-10

  Carina Bendix
Fina rim. :)
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant