Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man!


man...

jag älskar dig för den jag är...




Fri vers av vildvin
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-09 23:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra!
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin