Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dina små steg i mitt liv.

 

Du smyger och tassar runt mig.
Lämnar små avtryck på hjärtat och i min själ.

Bakom gömda händer vågar du inte titta fram, du bara kikar blygt.

Även om du inte syns så ser jag dig.
Och utan möjligheten till samvaro så betyder du allt mitt lilla troll.
Din magiska närvaro värmer mitt sinne med glädje.
Ett ljus i fönstret är tänt så du ser att jag välkomnar dig.

Så fortsätt finnas,med tiden kanske våra väsen möts och med värme en kram vi kan få till.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 714 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2014-10-10 08:22



Bookmark and Share


  Lehva VIP
En helt underbar liten text:-)
2014-10-18

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-10-16

  Kulkub
You are a angel in the shadow.
I love your kindness.
2014-10-15

  Fem hjärtan VIP
Åh.., Den här stannar kvar i hjärtat! .<3 Bokmärker!
2014-10-14

    ej medlem längre
Håller med de andra. En mycket varm och omfamnande text.
2014-10-14

  Ljusletaren
Varmt och trösterikt!
Ord som ger trygghet till oss alla *tack*
/kram
2014-10-13

  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och tacksamt...så fint...
2014-10-12

  Maria Sundelin VIP
Förstår precis.
Kramar
2014-10-10

  ULJO
Bevarar denna fina text i mitt hjärtas bibliotek
2014-10-10

  stig wikman
GULLIGT OCH
KÄRLEKSFULLT .

OCH TROLSKT .

KRAM Å APPLÅD.
2014-10-10

    Dan Myrbeck
Varm och finstämd text
med trollkontext.
2014-10-10

    ej medlem längre
Ord som stannar kvar i känslorna.
2014-10-10

  Lars Hedlin
Underbara toner av längtan och leksamhet ....
2014-10-10

  M M Mannheim VIP
Mycket fint och vackert om ett kommande möte. Ja när det känns en magisk närvaro är det skönare än allt annat!
2014-10-10

  Tobias Haglund
Mystiskt och fint.
2014-10-10

    ej medlem längre
Skrivet med känsla och kärlek vackert och magiskt.
Slänger in "gullig" med ;)
Kram
2014-10-10

  louisegirl
Längtande med en gnutta magi <3
Jättefint skrivet!
2014-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar längtan och saknad
2014-10-10

  TT
...den gillade jag..mycket...!!!
2014-10-10

    ej medlem längre
Värmande, innerlig och vacker
2014-10-10

    ej medlem längre
Så underbart ljuvligt du skriver, en ängels hjärta har talat..
2014-10-10

    AgnesKenshin
mkt fint, tassar jag o ge en applåd
2014-10-10

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love