Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

herregud, flicka








du skriver
som att han krossat ditt hjärta
ryckt bort vingarna från en fjäril
och lämnat levande död
men herregud, flicka,

fall inte isär



'


han är bara en grabb, flicka, och du
är bara ett barn.

han är inte nedsänd
enbart till dig
han är bara en hand som du höll
är bara några ligg som du fick
dina första, och jag vet

det känns som att du är död
inuti, har ett stukat hjärta
och sargad stolthet men låt honom
gå, flicka






han har redan gått och lämnat dig här
älskar dig inte och tvekar inte
att prova andra sådär. det finns billioner
fler fingrar som vill pilla,

herregud, flicka

du är bara ett barn och han
är bara en grabb som ville älska med dig


en stund.





du är inte den första, flicka,
och han är aldrig din sista









Fri vers (Fri form) av xilenie
Läst 323 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-10-10 16:14



Bookmark and Share


  Ericafika
Precis vad den här flickan behövde höra. Tack. Fint skrivet.
2015-04-01

  Connie
Gör verkligen ont! En fjäril som lämnats levande död. Den var stark!
2014-10-17

  brownswood
Läser det som någon som inte vill riktigt och någon som är äldre och har större makt. Fint i smärtans namn!
2014-10-17

  gunnnar nylund VIP
Bravo, där sköt du alla snyfthistorier
om krossade hjärtan i sank... men
visst svider det att bli sviken, man
måste bara ta sig i kragen och inse
att livet trots allt måste gå vidare.
Applåd, vetja!!
2014-10-16

    ej medlem längre
Fy farao, så bra! Riktigt snyggt skrivet!
2014-10-14

  Robin V
Jättebra!
2014-10-10

  Li-Lo
härlig melodi! bra sagt dessutom
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

xilenie