Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träd

Du vandrade omkring i mörker
En eftermiddag
Som om det osynliga dammet
Skulle leda fram till vad du förlorat bland
Grästuvorna för längesen
I en annan värld
Där allt var stort och du en liten kropp
Med fransiga kanter
Och ögonglober som stjärnor
Innan naglarna slets av
När du klöste dig fram
Tusen år senare
Föll jag omkull bredvid dig
Såg dem fotografera din kropp
Märka ut dig med tejp
Som om de letade efter dig
Vad du tänkte den eftermiddagen
Då någon högg en kvist i lungan
Och Planterade ett träd




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-10 16:40



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Kraftfullt, starkt.
Jag tycker om dina ord.
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe