Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Va fan måste göra nåt snart va fan


VAPEN








Jag är ute
men min själ
sitter kvar hemma.

Kroppen är välklädd.
Jag rör mej bland tusentals.

Vi tittar aldrig på varandra.
Vi förväntar oss

att något ska ske till slut.
Där hos själen som väntar




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-10 20:11



Bookmark and Share


  Shqiptar
Kanonbra idé!
2014-10-13

  ing
Du skriver så att det berör, känslan av utanförskap, längtan, det mänskliga tillståndet... fint.
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg