Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska dig


vilja bita
bara lite
smaka
smärta
klösa
fram ett märke
skönt
och ont
bultar svullet
varmt och
ömt
så ömt
hetsar fram
hårt
och långsamt
ljuvligt
biter lite
smakar
ljuvt




Fri vers (Fri form) av embla
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-10 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

embla