Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stoftet







Jag trodde att jorden snurrade men nu vet jag
att dina ögon blänker
Ska inte tro så mycket. Mera känna invid ditt bröst

än att tro

Det är bara så
inga böcker
inga budskap
endast
du och jag




Prosa av Lars Gullberg
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-10 21:28



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Ibland bättre.
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg