Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista vågen



Jag stod vid relingen
och tittade ner

inte ens
en bild av oss

Vågorna rullade
precis som de ville

Ingen hänsyn tog de

Fast de hade fostrats
ville de inte lyssna

Så sa Han:
”Var stilla”

Och de lydde

Förstummad åsåg jag
det sista andetaget




Fri vers av Vici
Läst 477 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-10-10 22:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärt skaldat!
2014-10-13

  Bibbi VIP
Begrundar Dina ord.
2014-10-13

  Regular
En text med djup - en dag slutar allt att rulla på - och i stillheten därav kommer även havet reflektera himlen i solens sken. OM ändå de bara ville se...

Applåd!
2014-10-12

  mare VIP
Tänkvärd text
2014-10-11

    Amicus
Sant och allvarliga tankar.
Tack!
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici